Minipárty, která vyprodala spolák

15. 4. 2018 · 1 minuta čtení · 1 video
Téma Kultura

Páteční večer v Hustopečích patřil humoru. Se svojí Minipárty přijeli hustopečské pobavit oblíbení komici Josef Alois Náhlovský a Karel Šíp, se kterým jsme si před představením povídali o tom, jak těžké je pro něj lidi bavit a kde hledá inspiraci.


Svým představením, se kterým objíždí celou republiku, baví své diváky již více než 10 let. „Ta spolupráce vznikla náhodou. My jsme s Pepou oba dva členové Amfory a pravidelně se nám stává, že na zájezdech máme společný pokoj. A tak jsme si tehdy řekli, že bychom mohli zkusit udělat něco společnýho, protože já jsem v té době nedělal žádný takový formát. S Jardou Uhlířem jsme nic takovýho nedělali, tak jsme si řekli proč ne,“ popsal začátek spolupráce Karel Šíp.

Kromě jiného se známý bavič svěřil s tím, že není sólista a při všech svých pořadech vyhledává dialogy. „Víte, já nejsem tak odvážný, jako třeba Mirek Donutil. Ten si stoupne na pódium sám a spustí a prostě mluví. Nikoho k tomu nepotřebuje. To já obdivuju, protože sám to neumím. Já si do všech svých pořadů zvu buď hosty nebo kolegy a vyhledávám rozhovory,“ vysvětlil Šíp.

Velká část pátečního programu v Hustopečích patřila otázkám diváků. Ty se točili kolem nejrůznějších témat a často se objevovala otázka, jestli všechny historky, kterými oba komici baví své diváky, se opravdu staly. „Ten základ je stoprocentně pravdivý, to mi věřte. A právě tím rozhovorem, tím jak na to vzpomínáme a vracíme se k tomu, tak tím právě vzniká ten humor,“ přiznal se bavič. -nov-

  

odebírejte přes RSS