Další skvělé divadlo. Fantastická žena vyprodala kinosál

12. 3. 2024 · 1 minuta čtení · 4 fotografie · 1 video
Téma Kultura

Hustopečské kino hostilo další skvělou divadelní inscenaci. S komedií Fantastická žena v režii Martina Vokouna přijeli herci Ondřej Volejník, Diana Šoltýsová a Jarmil Škvrna, a kinosál byl beznadějně vyprodaný.

   

Současná komedie úspěšného kanadského autora Norma Fostera, jejíž zápletka se točí kolem seznamu vlastností, které by měla mít ideální partnerka, je příběhem dvou kamarádů ve středním věku, jejichž životy pořádně zamíchá tajuplná seznamka a doslova fantastická žena, která se jim zčistajasna objeví v bytě. „Je to nejlepší komedie, kterou jsem za posledních 15 let četl,“ prohlásil suverénně jeden z hlavních aktérů, Jarmil Škvrna.

Fantastická žena se dlouhodobě těší fantastické pověsti a vyprodává sály po celé republice. A to nejen díky skvělým hereckým výkonům, ale hlavně nadčasovému příběhu - představách mužů o dokonalé či fantastické ženě. „Vtip je v tom, že muži vlastně neví, jak by měla ta ideální partnerka vypadat, takže ten původní seznam vlastností se v průběhu děje začíná přepisovat a měnit, což vytváří komické situace,“ naznačila herečka Diana Šoltýsová.

Po celý večer se z publika ozýval hlasitý srdečný smích a atmosféru si pochvalovali diváci i herci. Po skončení představení si pak přítomné páry navzájem pokládali stejnou otázku - jak by měl vlastně vypadat můj dokonalý protějšek? -nov-, -slam-

odebírejte přes RSS