Mandlové menu bude nabízet šest restaurací, budou i otevřené sklepy

13. 3. 2017 · 1 minuta čtení · 1 fotografie
Téma Kultura
Hustopečské Slavnosti mandloní a vína nenabízí návštěvníkům pouze velikonoční jarmark, vystoupení kapel a dětí na Dukelském náměstí nebo vycházku do mandloňových sadů, ale i gurmánské zážitky. Nedílnou součástí události jsou mandlové speciality v místních restauracích a otevřené vinné sklepy. Přijďte v sobotu 25. března přivítat jaro do Hustopečí, města rozkvetlých mandloní a dobrého vína.
Mandlové menu se bude podávat v šesti restauracích po celém městě. Pokrmy obohacené o mandle a jejich typickou chuť a aroma budete moci okusit v restauraci U Halmů, Vinopa, Rustikal, Centro, Formanka a Hotel Růženy. Většina restaurací bude nabízet mandlové menu už v týdnu před slavnostmi.
A kde můžete zapít chutné jídlo skleničkou vína? V ulici Na Hradbách, v okolí Dukelského náměstí a v ulici Havlíčkova za hřbitovem pro vás budou otevřené sklepy místních vinařů.
Na nádvoří domu U Synků pak bude možné ochutnat vzorky čtyř vinařů z Hustopečí i okolí. Rozlévat se bude od 9.00 do 17.00 hodin. Otevřena bude i Stálá vinařská expozice města Hustopeče, kde můžete degustovat například Hustopečské městské víno. 

Podrobný program najdete na plakátech nebo si ho můžete stáhnout ZDE. Pro další informace sledujte facebook.  

-ves- 

 

 

odebírejte přes RSS