Mandlové suvenýry v TIC Hustopeče

20. 3. 2017 · 1 minuta čtení · 5 fotografí
Téma Kultura

Máte v plánu strávit tuto sobotu v Hustopečích na Slavnostech mandloní a vína? Určitě si na památku nezapomeňte odvézt některý z mandlových suvenýrů, které nabízí turistické informační centrum sídlící v renesančním domě U Synků. V sobotu 25. března bude mít otevřeno od 9.00 do 17.00 hodin.
Zakoupit si zde můžete pochutiny jako hustopečskou mandlovici ve třech příchutích, mandlovou kávu, sušená rajčata s mandlemi. Kuchařskou inspiraci si můžete odnést v Mandlové kuchařce Petry Pokorné, kterou minulý rok pokřtil známý šéfkuchař Martin Ihnačák. V nabídce jsou další mandlové suvenýry – klíčenky, pytlíky s mandličkami apod. V turistickém informačním centru najdete i bohatou kolekci Zraji jako víno, můžete si udělat radost tričkem, plátěnou taškou, odznakem či propiskou.
Mimo to jsou v infocentru k dostání turistické odznaky, známky, štítky na hole, magnety a různé informační brožury.
Ve stálé vinařské expozici, umístěné také v domě U Synků, můžete ochutnat Hustopečské městské víno. Soutěž o městské víno roku 2016 vyhráli Ryzlink vlašský 2015 (Znovín Znojmo) a Frankovka 2015 (Marek Sedláček). Expozice bude také otevřená od 9.00 do 17.00 hodin.
Přijeďte přivítat jaro do Hustopečí, města mandloní a vína! 

Podrobný program na plakátech nebo si ho můžete stáhnout ZDE. Pro více informací sledujte facebook.

-ves-

odebírejte přes RSS