Předměty do Velikonočního bazaru noste do muzea do 20. března

3. 3. 2017 · 1 minuta čtení · 1 fotografie
Téma Kultura

Městské muzeum a galerie Hustopeče a Muzejní spolek Hustopeče pořádají v pátek 24. března (9.00 - 17.00) a v sobotu 25. března (10.00 –14.00) Velikonoční muzejní bazar s výstavou jarních aranžmá

Nabízíme možnost poskytnout do prodeje: umělecké předměty a starožitnosti, obrazy, vázy, porcelán a keramiku, módní a oděvní doplňky (šátky, klobouky, kabelky…), šperky, tradiční i méně tradiční řemeslné výrobky, drobné bytové doplňky, krojové součásti, přezky, knoflíky, hračky (starší 20 let), knihy, časopisy, pohlednice apod. 

Předměty k prodeji (možno i darovat) lze přinést do Městského muzea a galerie Hustopeče (Dukelské nám. 23, 1. Patro) od pondělí do pátku od 9.00 do 16.00. A to do 20. března 2015. K přineseným předmětům vyhotovte, prosím, jejich seznam a připojte Vaši představu o ceně. Pokud budete mít více než deset druhů předmětů, budete mít možnost vlastního prodeje. Zájem o prodej nám, prosím, nahlaste v muzeu. Pořadatel si vyhrazuje právo předmět v případě nevhodnosti do prodeje odmítnout. 

Těšíme se na spolupráci s Vámi.
Šárka Prokešová, Městské muzeum a galerie Hustopeče


odebírejte přes RSS