Stolní tenisté TJ Agrotec rozdrtili vedoucí celek druhé ligy

2. 3. 2017 · 1 minuta čtení
Téma Sport

16 utkání, 16 vítězství, taková byla bilance stolních tenistů Nového Jičína, vedoucího celku druhé ligy. Pak do Nového Jičína přijeli stolní tenisté hustopečského oddílu TJ Agrotec, na jejich stolech je potupili a naprosto přesvědčivě zvítězili 10:2.
Celých 14 dnů od posledního kola jsme se poctivě připravovali na toto utkání. Pokud je naším cílem hrát play-off, tak jiná cesta než vítězství nebyla. „Od samého úvodu utkání jsme šli nekompromisně za svým cílem,“ říká předseda oddílu stolního tenisu Jan Matlach. Hráči přistoupili k utkání naprosto soustředěně, nevypustili jeden jediný míček a po zásluze byli odměněni.  
Naši stolní tenisté vyhráli obě úvodní čtyřhry a dále pak pokračovali ve skvělém výkonu. Ve třech utkáních jasně dominovali, nebyly to žádné těsné výhry. Schwarzer a Janoušek vyhráli všechny svoje tři zápasy, jednu porážku utrpěli Hoferik a Mesaroš. Toto vítězství nás udrželo v boji o postup do play-off, ale situaci nemáme pouze v našich rukách. Oddíl nyní potřebuje vyhrát zbývající čtyři utkání a čekat na případné zaváhání doposud druhého Moravského Krumlova. Ale soutěž je letos tak vyrovnaná, že nikdo nemá předem nic jisté. O dramatický závěr je tedy postaráno. 

Jan Matlach, předseda oddílu stolního tenisu TJ Agrotec Hustopeče

odebírejte přes RSS