Kam o víkendu? Za kočovníky či do sklepů?

9. 8. 2018 · 1 minuta čtení · 1 fotografie · 2 videa
Víkend slibuje mírné ochlazení, tak určitě stojí za to vyrazit ven. V Hustopečích začneme už v pátek!


Zvířátka a Petrovští

Hustopečské kočovné divadlo  začalo své netradiční turné v sobotu 4. srpna ve Starovicích, odkud se přes dalších pět obcí dostanou v pátek 10. srpna až do domovských Hustopečí, kde celé putování zakončí. „Přijďte se na nás podívat v 18:30 na trávník u kostela sv. Václava na Dukelském náměstí. uvidíte, co jste ještě neviděli a uslyšíte, co jste neslyšeli,“ slibují komedianti.

 

Letní otevřené sklepy 

Na všechny milovníky vína čeká po celou dobu letních prázdnin již 9. ročník otevřených sklepů. Užijte si léto se skleničkou dobrého vína v ruce a projděte si sklepy hustopečských vinařů. Otevřené jsou po celý červenec a srpen a první víkend v září ve vinařských uličkách Na Hradbách a Vinařská. Každý den budou otevřeny vždy dva sklepy od 18.00 do 21.00 hodin (dle dohody i déle). U skupin (více jak 20 osob) je nutná telefonická domluva. 

31546

Výstava Hustopeče před 100 lety

Městské muzeum a galerie zve na výstavu s názvem Hustopeče před 100 lety. Zhlédnout ji můžete o víkendu vždy od 13.00 do 17.00 hodin v domě U Synků. Výstava potrvá do 2. září. 


Letní koupaliště 

Letní koupaliště bude otevřeno každý den od 9.00 do 20.00 hodin. Otevírací doba se každý den aktualizuje v závislosti na počasí, proto sledujte webové stránky www.spozam.cz nebo facebook. -nov-

odebírejte přes RSS