Vína, která usilují o Salon vín, ochutnáte v Hustopečích

22. 8. 2018 · 1 minuta čtení
Téma Víno

Špičková vína máte možnost ochutnat v hustopečském Amande Hotelu v sobotu 1. září. Tato vína pochází z hroznů z Velkopavlovické vinařské podoblasti a minulý týden je ohodnotili odborní degustátoři. Ti udělili celkem 9 velkých zlatých, 94 zlatých, 96 stříbrných a 1 bronzovou medaili.
Šampionem se stal Merlot z Vinařství Na Soutoku. „Jedná se o víno, které vzniklo v rámci naší velmi úspěšné strategie nákupu hroznů od špičkových dodavatelů z nejlepších poloh celé Moravy. Tento Merlot pochází z mladé BIO vinice z Kurdějova a jednalo se teprve o třetí ročník sklizně. Přírodní podmínky Kurdějova jsou ale podle mne natolik unikátní, že i takto mladá vinice podává špičkové výkony. A o zbytek se postaral tým našich mladých enologů. Proto si ocenění velice vážíme a jsme na něj patřičně hrdí,“ sdělil Karel Průša z Vinařství Na Soutoku.
Přijďte okoštovat ta nejlepší vína z Velkopavlovické podoblasti a vyberte si svého šampiona v sobotu 1. září od 14.00 hodin v Amande Hotelu. Vstupné na přehlídku je 300 korun a zahrnuje skleničku, katalog a neomezenou degustaci. K nahlédnutí nabízíme tiskovou zprávu s přehledem vítězů jednotlivých kategorií, šampionem a nejlepší kolekcí.
-hrad-

odebírejte přes RSS