Soutěžte o vstupenky na cestovatelskou přednášku Jiřího Kolbaby

1. 2. 2019 · 1 minuta čtení · 1 fotografie

Cestovatel a fotograf Jiří Kolbaba míří do Hustopečí! Návštěvníky přednášky provede Etiopskou divočinou k původním kmenům Afriky. Návštěva Etiopie patří údajně k nejdobrodružnějším expedicím na planetě, protože země plná rozdílů je protkaná osadami exotických kmenů. Ženy kmene Mursi si například do rtů a uší vkládají rozměrné keramické destičky a členové kmenu Nuerů si dělají do kůže hluboké zářezy, které vyplňují popelem. Krajina je neskutečně proměnlivá a plná endemických zvířat. Zaujalo vás to? Přijďte se dozvědět víc! 

Nyní máte možnost vyhrát dvakrát dvě vstupenky na přednášku zdarma. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku: Kolik knih vzniklo z Kolbabových "dopisů z cest"? (Knihy jsou psané aktuálně na cestách mobilním telefonem). 

Své odpovědi zasílejte na e-mail: vesela@hustopece.cz do pondělí 4. února do 10.00 hodin. Do předmětu mailu napište SOUTĚŽ KOLBABA a nezapomeňte uvést své jméno a telefonní číslo, abychom vás mohli v případě výhry včas informovat. Ze správných odpovědí vylosujeme dva výherce. Každý z nich získá dvě vstupenky zdarma. Kdo nevyhraje, nemusí zoufat, vstupenky jsou k dostání na místě nebo  v Turistickém informačním centru v domě U Synků. Začátek představení je v 18.00 hodin v Amande Hotelu. 

-ves-

37549

odebírejte přes RSS