TIC se přestěhovalo na Kino

18. 4. 2019 · 1 minuta čtení · 7 fotografí · 1 video
Téma Z města

Turistické informační centrum už nenajdete v historickém domě v horní části Dukelského náměstí. Přesunulo se na adresu Dukelské náměstí 15, do nového Kulturního centra. Od pátku 12. března už funguje v nových světlých moderních prostorách. Šíře služeb, které poskytuje, však zůstává zachována.


V rekonstruované budově Kina turistům rádi poradí, kam se v Hustopečích podívat, kde se mohou ubytovat, najíst nebo napít dobrého vína. Nabídnou i informace o zajímavostech a dění v okolí. Všechny informace si návštěvníci mohou odnést i v tištěné podobě, a to i v cizojazyčných verzích letáčků. Mapy s cyklostezkami nebo kontakty na půjčovny a opravny kol ocení zejména cyklisté.
„Nabízíme také drobné suvenýry, jsou zaměřené zejména na mandle, prodáváme i produkty tří místních firem,“ uvedla Klára Knápková z TIC.
V Turistickém informačním centru se dozvíte také o sportovních a kulturních akcích ve městě a okolí, můžete si tu koupit vstupenky. „Prodáváme vstupenky na místní kulturní akce a jsme prodejním místem Ticketstream, Ticketart a Colosseum Ticket. Nově prodáváme vstupenky sem do Kina v Hustopečích,“ informovala Jana Unčovská.
Vstupenky do hustopečského Kina se prodávají hodinu před začátkem představení přímo v pokladně kina, ale také v Turistickém informačním centrum v době jeho otvíracích hodin. V současné době zde mají otevřeno od pondělí do pátku od 8 do 17 hodin. Od začátku června do konce září, v hlavní turistické sezóně, budou k dispozici každý den od 8 do 18 hodin.

Nová poloha TIC při frekventované cestě z nádraží na hlavní náměstí je výhodná nejen pro turisty, kteří do města přijedou veřejnou dopravou. Usměvavé slečny Vás v moderních prosvětlených prostorách rády uvítají. Pokud budete potřebovat, ochotně Vám poradí i na telefonních číslech 530 351 418 nebo 530 351 419.

-kam-

 

odebírejte přes RSS