Nejvýhodnější vstupenky na Burčákové slavnosti koupíte jen do konce června!

10. 6. 2019 · 1 minuta čtení · 1 fotografie
V posledních dnech se vysokými teplotami začíná hlásit o slovo léto. Přinese s sebou spoustu festivalů, koncertů, divadel i dalších akcí pod otevřeným nebem. V Hustopečích je zahájí v pátek 21. června Slunovrat a na sklonku babího léta ho ukončí Burčákové slavnosti.
O prvním říjnovém víkendu čeká naše město největší kulturní akce roku. Program letošního jubilejního 25. ročníku zachová osvědčené otvírání burčákových mázhauzů i velkolepý historický průvod, můžete se ale těšit i na spoustu novinek. Na hlavním podiu vystoupí legendární kapela Olympic, která nedávno vydala reedici svého debutového alba Želva.
Mladší diváky přiláká populární skupina Slza, Petr Lexa a Lukáš Bundil na podzim plánují vydání třetího alba kapely. Představí se také loňská růžovlasá vítězka Superstar Tereza Mašková. Ohnivé pojetí worldmusic přivezou slovenští hosté Cigánki Diabli. Mezi účinkujícími uvidíte i mnoho Hustopečských, ve čtvrtečním programu se předvedou žáci místních škol a v pátek i sobotu řada ochotníků.
Abyste si mohli celé Slavnosti užít, pořiďte si do konce června vstupenky za 150 korun na oba dva dny. Od začátku prázdnin budou vstupenky o 50 korun dražší, lístky za 200 korun koupíte až do 4. října. Na místě za vstupné zaplatíte v pátek 150 korun, v sobotu 250 korun a cena za dva dny bude 300 korun. Děti do 15 let půjdou zdarma, pro studenty a seniory platí po celou dobu cena 150 korun. Vstupenky je možné koupit přímo v TIC v Hustopečích nebo přes webové stránky http://www.kinohustopece.cz.
-kam-
41745
odebírejte přes RSS