Ženy propojí divadla pod otevřenou oblohou

1. 7. 2019 · 1 minuta čtení · 1 fotografie
Téma VínoKultura
Divadelní festival Pod širým nebem již neodmyslitelně patří k prázdninovému programu v Hustopečích. Letos odstartuje ve středu 10. července a jeho nosným tématem jsou ženy.
Čtyři divadelní představení přinesou příběhy o síle ženské rivality, hledání pravé lásky, odpouštění nevěry nebo o všedních problémech soužití muže a ženy. V hlavních rolích se představí ochotníci i profesionálové. O zahájení se postará Divadlo Stodola Jiříkovice s hrou Vše o ženách, aneb ženy v ringu. Druhý divadelní večer bude patřit Čarodějkám v kuchyni a na pódiu uvidíte takové hvězdy, jakými jsou Veronika Žilková nebo Sandra Pogodová, Michaela Dolinová či Vincent Navrátil.
Mezi mužem a ženou je název třetího představení a do Hustopečí ho přiveze Divadlo z truhlice Zlín. Letní festival uzavřou členové Divadla Radka Brzobohatého a jejich hra Ženu nebo život.
A zkrátka nepřijdou ani děti. Pro ty je připravena na nedělní podvečer 14. července pohádka Kouzla skřítků. Večerní představení začnou vždy v půl deváté večer a cena vstupenky zahrnuje rovněž skleničku a uvítací vzorek vína. Po celou dobu se budou prezentovat místní i okolní vinaři a po pátečních vystoupeních zahraje cimbálová muzika. Vstupenky získáte v předprodeji. Pokud nebude kapacita vyčerpaná, můžete si je koupit i hodinu před začátkem každého představení. Vyberte si z pestré nabídky a užijte si divadla se sklenkou vína v ruce.
-hrad-
42966

 

odebírejte přes RSS