Kam o víkendu? Na předpremiéru nového českého filmu!

22. 8. 2019 · 2 minuty čtení · 2 fotografie · 1 video
Téma VínoKultura

Předpremiéra filmu Přes prsty

Kino Hustopeče Vás zve na předpremiéru českého filmu Přes Prsty. Komedie Petra Kolečka o lásce pod volejbalovou sítí a hlavně o tom, že člověk sice udělá hodně chyb, ale přesto vždycky přijde od života nová šance se v hustopečském kině poprvé promítala už ve středu 21. srpna.


Příběh filmu Přes prsty se odehrává na beach volejbalových hřištích, ale nejen na nich. Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) jsou parťačky, které obětují beach volejbalu všechno. Tedy skoro všechno. Mladší Pavle tak trochu začínají tikat biologocké hodiny a s přítelem Hynkem (Vojta Dyk) chce co nejdříve otěhotnět. To starší svobodná a bezdětná Linda nechápe. Zvlášť, když se jim podařilo kvalifikovat na mistrovství Evropy… Všechno ale stejně nakonec zamotá svérázný správce hřiště se zajímavou minulostí Jíra (Jiří Langmajer).

Přijďte si na konci léta užít parádní letní jízdu! Přes prsty promítáme v pátek 23. 8. v 17:00, v sobotu 24. 8. ve 20:00 i v průběhu následujícího týdne.
 Podrobnosti a vstupenky na:
https://www.kinohustopece.cz/klient-2472/kino-389/stranka-13784/film-337579

 

Letní otevřené sklepy
Letní otevřené sklepy v Hustopečích jsou oblíbeným prázdninovým festivalem vyhledávaným milovníky vína. Do akce se každý den zapojí dva sklepy. Vinaři je otevřou vždy v 18.00 a zavřou nejdříve v 21.00 hodin. Pro skupiny (více než 20 osob) je nutná telefonická domluva. Užijte si léto v Hustopečích se sklenkou dobrého vína!

Pátek 23. srpna 
Vinařství Aurora /ulice Kurdějovská/
U Košuličů /ulice Na Hradbách/

Sobota 24. srpna
U Radů /ulice Na Hradbách/
U Kunců /ulice Vinařská/

Neděle 25. srpna
U Hrabalů /ulice Na Hradbách/
První vinařská /ulice Herbenova/

44343

Leták s přehledem otevřených sklepů  zde.

Výstava v muzeu
Městské muzeum a galerie Hustopeče srdečně zve na výstavu ke 100. výročí založení gymnázia v Hustopečích, kterou pořádá spolu s Gymnáziem T. G. Masaryka v Hustopečích. Výstava potrvá do 1. září 2019. Otevřeno je v sobotu a v neděli od 13.00 do 17.00 hodin.

44342


-mar-


 

odebírejte přes RSS