Registrujte se a plánované přerušení elektřiny či odstávka vody vás již nepřekvapí

17. 10. 2019 · 1 minuta čtení
Téma Z města

Vážení občané,
důležité zprávy týkající se například havárií, plánovaného přerušení dodávek elektrické energie, termínů mimořádných svozů odpadů nebo informace o zasedání zastupitelstva získáte pohodlně do vašeho mobilního telefonu. Dojde vám krátká textová zpráva.  Stačí, pokud se velice jednoduchým způsobem zaregistrujete a tím potvrdíte souhlas se zasíláním informací. Jde to pomocí SMS zprávy, online nebo odevzdáním dokumentu osobně na sekretariátu ve druhém patře budovy radnice.

"Někdy je velmi složité zajistit, aby se důležité informace dostaly ke všem, kterých se týkají. Zveřejňujeme je na webových stránkách města i přímo na úřadu. Stává se ale, že zprávy jsou akutní a je potřeba, aby se k lidem dostaly rychle. V těchto případech je registrace velice přínosná," uvedla starostka města, Hana Potměšilová.
Kontaktní osobou je Eliška Babáčková  ze sekretariátu starostky. Ta vám poradí i v případě komplikací s přihlašováním k odběru informací. 
"Provozem SMS InfoKanálu se snažíme usnadnit a zkvalitnit život v našem městě. Chceme lidi včas upozorňovat na omezení tak, aby s tím počítali a mohli se na situaci připravit," doplnila Potměšilová.
-hrad-

Přihlašovací formulář ke stažení

odebírejte přes RSS