Ondřej Ruml ozdobí oslavy výročí sametové revoluce

13. 11. 2019 · 1 minuta čtení · 1 fotografie · 2 videa

Ondřej Ruml – zpěvák, herec a držitel ocenění Zpěvák roku v hudební anketě Žebřík patří k jistotám naší hudební scény. Svým albem Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha (2014) zaujal nejen posluchače, ale i hudební kritiky, kteří ocenili citlivý a zároveň osobitý přístup k úpravám písní, jež mnozí považují za nedotknutelné. V roce 2016 vydal vokální album Nahubu, které je výjimečné tím, že veškeré hlasy a zvuky zde nazpíval Ondřej sám bez použití hudebních nástrojů.

Zpívá swing s bigbandy po celé republice a pravidelně vystupuje samostatně se svou One Man Show, přičemž používá looper – přístroj, který mu umožňuje zazpívat celé písně nahráváním zvukových smyček přímo na koncertech v reálném čase se širokým zapojením publika. 

S ním přijede i do Hustopečí, kde v sobotu 17. listopadu v 18:00 hodin završí oslavy 30. výročí sametové revoluce. Nenechte si to ujít - vstupenky na www.kinohustopece.cz.! 


Celý program oslav začne už v 14:30 promítáním sametových pohádek pro nejmenší, dílničkami pro děti a občerstvením typickým pro 80. léta v naší kinokavárně.

V 15:00 si nenechte ujít besedu s pamětníky revoluce a v 17:00 rozsvítíme Dukelské náměstí lampiony za doprovodu státní hymny.

Těšíme se na vás, přijďte - můžete... 
-nov-


odebírejte přes RSS