Aktuální hlášení městského rozhlasu

2. 7. 2020 · 1 minuta čtení · 6 fotografí
Téma Z města

Čtvrtek 2. července 2020:

Vážení občané, 
přinášíme vám informace o aktuálním dění ve městě.

Organizační složka Penzion a pečovatelská služba Hustopeče oznamuje, že nabízí volné pracovní místo na pozici Pracovník či pracovnice sociální péče. Jedná se o poskytování pomoci při osobní hygieně klientů, zajišťování udržování čistoty a hygieny v domácnostech uživatelů, provádění různých pochůzek, doprovodů k lékaři, apod. Podrobné informace najdete na webu města.

V úterý 7. července od 7:30 do 12:00 dojde k plánované odstávce elektrické energie na vybraných místech v ulicích Bratislavská, Herbenova, Na Hradbách, Nádražní, Palackého a Smetanova. Podrobné informace najdete na webu města a úřední desce.

Kino Hustopeče oznamuje, že zahájilo předprodej vstupenek na Léto pod ořechem. Těšit se můžete na divadla, koncerty, promítání filmů a další doprovodný program pod širým nebem na zahradě M-klubu na Herbenově ulici. Podrobný program najdete na webu www.kinohustopece.cz. Zakoupit je také možné vstupenky na unikání filmový týden Tady Vary, který představí nejlepší filmy ze zrušeného Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, který bude zahájen slavnostním přípitkem v pátek 3. července před prvním filmem. 

Městské koupaliště oznamuje, že po celý víkend bude mít otevřeno od 10:00 do 19:00 hodin. Hledá také brigádníka na pozici pokladníka letního koupaliště na měsíce červenec a srpen. Požadovaný věk je minimálně 18 let, praxe s pokladnou vítána.

Vinaři z Hustopečí zvou na Festival otevřených sklepů, kdy každý den mají otevřeno minimálně dva z nich. Podrobný rozpis najdete na letáčcích a webu města.

Společnost Agrotec zve na letní autokino. Tento pátek 3. července se můžete těšit na film Joker. Cena vstupenky je 200,- Kč za vůz.

Vedení města doporučuje sledovat jak veřejnoprávní, tak lokální média, která přináší aktuální informace a pokyny k bezpečnostním opatřením. Oficiální dokumenty najdete na úřední desce města.


 

odebírejte přes RSS