Kam o víkendu? Na ochutnávku vín z Hustopečské pečeti

30. 7. 2020 · 1 minuta čtení · 3 fotografie

Ochutnávka vín z Hustopečské pečeti
Jelikož situace ve světe nám v dubnu nedovolila uspořádat ochutnávku vín "O Hustopečskou pečeť", připravilo město Hustopeče alespoň menší náhradu. Ochutnávka proběhne v sobotu 1. srpna od 14 hodin ve sklepě ČZS v ulici Na Hradbách. Počet vstupenek je omezen a zakoupit se dají pouze na místě. 

Léto pod ořechem
Páteční večer slibuje opět krásné počasí. A kde jinde zakončit den plný sluníčka než pod ořechem u hudby. V pátek 31. července od 20 hodin vystoupí ve venkovních prostorách M-clubu Víťův brácha. Vstupné je 100 Kč a zakoupit jej můžete v předprodeji i na místě. 


59156

Letní otevřené sklepy
Letní otevřené sklepy v Hustopečích jsou oblíbeným prázdninovým festivalem vyhledávaným milovníky vína. Do akce se každý den zapojí dva sklepy. Vinaři je otevřou vždy v 18.00 a zavřou nejdříve v 21.00 hodin. Pro skupiny (více než 20 osob) je nutná telefonická domluva. Užijte si léto v Hustopečích se sklenkou dobrého vína!

59153

Pátek 31. července

U Juráků – ulice Na Hradbách

U Konečných – ulice Vinařská

Sobota 1. srpna

Ochutnávka vín z Hustopečské pečeti – sklep ČZS – ulice Na Hradbách

Neděle 2. srpna

Vinařství Aurora –  ulice Na Hradbách

Vinařství u Harmáčků – ulice Kpt. Jaroše

Rozpis na celé léto naleznete zde.

Výstava v muzeu
Od 12. července do 30. srpna si můžete v Městském muzeu a galerii prohlédnout výstavu Radka Petříčka s názvem Cesta k obrazu. Otevřeny jsou i další stále expozice, a to: expozice Osvobození 1945, Hustopečské trhy a Dějiny města Hustopeče. O víkendu můžete muzeum navštívit v pátek od 9 do 16.30 a v sobotu a neděli od 13 do 17 hodin.

59155

-mar-

 

 

 

 

odebírejte přes RSS