Hlasujte online o nejlepší námět. Doma, v TIC nebo v knihovně

15. 6. 2021 · 1 minuta čtení · 1 fotografie
Téma Z města
Vážení obyvatelé Hustopečí,
rozhodněte o využití půl milionu korun z městské kasy. Hlasováním vyberte z návrhů Vašich spoluobčanů ty, které budou zrealizovány. Hlasování potrvá do 21. června prostřednictvím webu www.tvorimehustopece.cz. O Vaši podporu se uchází 18 realizovatelných návrhů z celkově 20 podaných. Všechny návrhy s popisem, cenou realizace, umístěním a hodnocením realizovatelnosti najdete v galerii webu.

Realizovatelné návrhy uvidíte přímo v hlasování. Hlasovat budete tak, že jednomu návrhu můžete dát maximálně jeden kladný nebo jeden záporný hlas. K dispozici máte 6 kladných a 1 záporný hlas. Záporný hlas můžete udělit jen v případě uplatnění minimálně 4 kladných hlasů. K hlasování budete potřebovat určitě svůj mobilní telefon. Hlasování bude totiž vždy ověřeno pomocí unikátního PIN kódu bezplatně zaslaného na vaše telefonní číslo.

Své telefonní číslo můžete použít jen jednou. Po úspěšném odeslání hlasování na něj už další PIN kód nepřijde. Hlasování probíhá pouze on-line. Pokud nemáte doma internet, nevadí! K hlasování můžete využít veřejný počítač v turistickém informačním centru (sídlí v budově kina, Dukelské náměstí 15) nebo v místní knihovně (Centrum celoživotního vzdělávání, Nádražní 20/182). Zaměstnanci Vám rovněž poradí a pomůžou se samotným hlasováním. Nezapomeňte si jen sebou vzít telefon.

Hlasování a zpracování jeho výsledků zajišťuje společnost Agora, která zaručuje jeho anonymitu a férovost. Na základě výsledků hlasování sestaví žebříček, v jakém pořadí se jednotlivé návrhy umístily na základě získaného počtu hlasů. Realizovat pak budeme ty, na které bude v rozpočtu Tvoříme Hustopeče dost financí.
-hrad-
69812

 

odebírejte přes RSS