Počasí nepřeje, Blešák se přesouvá na říjen!

8. 9. 2022 · 2 minuty čtení · 1 fotografie · 1 video
Z důvodu špatné předpovědi počasí, která na tuto sobotu slibuje vydatné deště, se plánovaný Sousedský blešák přesouvá na sobotu 8. října. Program bude zachovaný, těšíme se na vás.

Děkujeme za pochopení.
Marketing a kultura města Hustopeče



 
Hlavním bodem programu, jak název napovídá, bude prodej či směna všeho, co máte doma nepotřebného a rádi byste to poslali dál do světa. Udat můžete knihy, oblečení, drobnou elektroniku, dekorace apod. Nově také nabízíme místa i všem vám, kteří doma vyrábíte ruční výrobky, pochutiny, tvoříte, malujete a pod.

Pronájem stánku je zdarma, je však nutné si jej zarezervovat na tel.: 776 234 202. Zbývá nám posledních pár kousků! Jak se osvědčilo v loňském roce, není nutné ve stánku stát po celé odpoledne, můžete prodávat i formou připravené kasičky.

Zatímco v loňském roce jsme vás v rámci doprovodného programu vzali do výšin na kostelní střechu a věž radnice, letos vás naopak zavedeme do podzemí pod Dukelským náměstím. Otevřou se vám brány sklepení pod parkovištěm u staré pošty, pod muzeem, pod kostelem a pod historickým domem po paní Nohelové, který si budete moci projít úplně celý. Na všech místech budou navíc připraveny i programy pro malé i velké.

Chybět samozřejmě nebude ani hudební doprovod, občerstvení u Marti, opékání špekáčků pro děti zdarma (pro dospělé za dobrovolný příspěvek), bar u MaKových panenek s degustací vín zdarma, FUN zóna pro děti v parku před kostelem, kterou nám letos plně vybaví svými přírodními hrami Arboretum Němčičky. (Můžete si sem přinést piknikovou deku).

Odpoledne zakončíme koncertem brněnské kapely NaMars! v 17 hodin přímo v parku.

Sousedský blešák je zapojen i do mezinárodní akce Týden bez odpadu. Podrobnosti o programu sledujte ve Facebookové události ZDE.

Celou akci připravujeme ve spolupráci s dobročinným obchůdkem Narana, který o týden později v sobotu 17. září naváže další sousedskou akcí Zažít město jinak. O podrobném programu budeme včas informovat.

Těšíme se na setkání s vámi!

 

odebírejte přes RSS