Letní koupaliště zahájilo plaveckou sezonu

14. 6. 2022 · 1 minuta čtení · 1 fotografie · 1 video
Téma Sport

Když už byl vydán zákaz napouštění domácích bazénů, můžeme být v Hustopečích vděční za Městské koupaliště, které zahájilo sezonu a vítá první návštěvníky. 


Sluníčko stále více hřeje a s blížícím se létem budeme hledat příjemná místa pro osvěžení. Jedním z nich je i Městské koupaliště, které už v sobotu 11. června otevřelo brány veřejnosti. „Na sezonu se těšíme a jsme plně připraveni. Plánujeme oblíbená dětská odpoledne, máme tu novou nafukovací skluzavku pro nejmenší děti, máme krásné nove beach kurty s famózním pískem, který nepálí, a máme tu samozřejmě krásnou travnatou plochu, výborné občerstvení na stáncích a spoustu dalšího, takže věřím, že si u nás každý přijde na své,“ radoval se z otevření koupaliště ředitel Sportovních zařízení města Hustopeče Aleš Proschek.

Přestože je počasí stále ještě nejisté, otevřeno chce mít koupaliště každý den. „Ještě do 21. června máme plně vytížený krytý bazén, takže koupaliště bude otevřeno odpoledne, ale dopoledne jej mohou využívat třeba školy nebo větší skupiny, které tímto srdečně zvu a po domluvě je možné areál zpřístupnit,“ doplnil Proschek.

Kromě všemožných kratochvílí se v areálu věnovala péče i modernizaci, aby se návštěvníci cítili nejen komfortně, ale i bezpečně. „To k tomu patří a každý rok provádíme nutné úpravy a údržby, aby vše fungovalo tak, jak má. Mezi ty nejviditelnější patří třeba opravené odtokové hrany,“ vysvětluje Proschek. 

I když už nyní si na koupaliště našli cestu první návštěvníci, plná sezona se otevře v červenci. A hned první červencovou neděli se mohou nejmenší plavci těšit i na oblíbené dětské odpoledne s diskotékou. -nov-

odebírejte přes RSS