Simona vyprodala spolák a diváci brečeli smíchy

14. 11. 2022 · 2 minuty čtení · 3 fotografie · 1 video
Téma Kultura
Velkými bolestmi břicha a mimických svalů ještě dnes trpí diváci pátečního stand-upového vystoupení populární slovenské komičky Simony Salátové. 


Lístky na toto představení byly vyprodané během jednoho dne a narvaný sál společenského domu se na sympatickou komičku těšil stejně, jako o na na něj, jak prozradila ještě před vystoupením. „Byla jsem dnes připravená asi na padesát procent, ale informace o vyprodaném sálu mě namotivovala na 120 procent. Jsem dojatá a moc si toho vážím. Nepřestane mě překvapovat, jak moc mi lidé věří a jak se se mnou baví,“ radovala se. 

Simona Salátová se komickému vystupování věnovala už v dospívání, pomáhalo jí projít těžkým dětstvím. Více na sebe upozornila v roce 2016 v talentové soutěži a stala se nejúspěšnější ženou slovenské stand-upové scény. Pravidelně vystupuje v uskupení Silné reči. Dva ze svých kolegů přivezla v rámci své podzimní tour i do Hustopečí. „Už jsem tak zvyklá, že mám kolem sebe vždy někoho z naší party. Dnes se mnou přijeli Michael Szatmary a Jakub “Zitron” Ťapák, a věřím, že se vám budou líbit,“ představila kolegy Simona a její naděje se naplnily, protože i při jejich výstupech diváci upadali v záchvaty smíchu.

Během hodinového vystoupení se diváci v podstatě nepřestali smát a nevěřícně kroutili hlavou nad tím, kam na to jenom chodí? „Myslím, že odpověď na tuto otázku znáte tady na Moravě sami nejlíp. Sám život přináší tolik inspirace, že ji nikdy nedokážeme pojmout. Stačí se dobře dívat kolem sebe, poslouchat paní na poště či v obchodě, všímat si, o čem se baví lidé v obchodě. nic víc není potřeba,“ nechala se slyšet.

Těžké životní patálie, kterými si usměvavá komička a maminka devítiletého syna během života prošla, dodali jejímu humoru hloubku a její stand-upy dodávají naději i dalším ženám v těžké životní situaci. Ona sama považuje svá vystoupení za druh terapie i posilování fyzické kondice. „V každém svém představení se snažím mít schovanou nějakou myšlenku, nějaké povzbuzení. Ale i kdyby ji diváci nenašli, tak bohatě stačí, že při té hodinové katarzi smíchu zapomenou na běžné starosti a užijí si to,“ usmála se Simona. -nov-

 

odebírejte přes RSS