Agrotec otevřel svůj areál veřejnosti

15. 5. 2023 · 1 minuta čtení · 10 fotografí · 1 video
Téma Kultura

Ani deštěm nasáklé mraky nezabránily v sobotu 13. května firmě Agrotec, aby otevřela své brány a nechala širokou veřejnost nahlédnout pod pokličku svých produktů a činností.


Den otevřených dveří firma pořádá již po čtyřiadvacáté. Letošními lákadly byl třeba koncert kapely The Teachers, divadlo Údif nebo exhibice strogmana Zděňka Vávry. Největšímu zájmu návštěvníků se však těšily traktory a další technika. „Není to jenom o tom, že techniku vystavíme, ale návštěvníci si ji můžou vyzkoušet, což je právě to, co se líbí. Hlavně tatínci s dětmi jezdí s traktory po naší překážkové dráze, máme tu vystavené staré stroje i nejnovější kusy. Máme tu skákací hrady, trampolíny, máme tu dobré jídlo i pití. Je to zkrátka takové krásné setkání s našimi sousedy, protože v Hustopečích jsme doma a máme radost z toho, že místním můžeme ukázat, co děláme,“ usmíval se spokojený ředitel Martin rada.

Hlavním hostem akce byl automobilový závodník Jan Kopecký, který reprezentuje firmu Agrotec na mistrovství České republiky v rally. Nemohli jsme se proto nezeptat na letošní ročník rally mezi vinohrady, která se kvapem blíží. „Hustopečská rally odstartuje o víkendu 16. a 17. června. Letos jsme lehce pozměnily a propojili trasy, takže to zase bude o něco zajímavější. Co se nezměnilo je to, že vstupy i všechny propagační materiály jsou zdarma. Věříme, že se vše podaří, že nám vyjde i počasí a že to opět bude velký sportovní svátek pro celé město a okolí,“ pozval ředitel, který i letos osobně usedne do jednoho ze závodních aut. -nov-

odebírejte přes RSS