S přehledem zvítězila Lenka Bímonová z Olomouce. Její vítězný recept na mandlovo-karamelový cheescake teď můžete vyzkoušet i vy.
Korpus:
260g be-be sušenek
125g másla
50g nahrubo pomletých mandlí
Sušenky pomeleme, smícháme s měkkým máslem a přidáme mandle. Nasypeme do formy.
Krém:
500g tvarohu
400g zakysané smetany
3 vejce
200g cukru
lžíce vanilkového pudinku
trocha mandlového aroma
Vše dáme do mísy, promícháme, nalijeme do formy a upečeme v předehřáté troubě.
Zdobíme karamelem a praženými drcenými mandlemi.
Dobrou chuť!
Reportáž ze Slavností mandloní a vína přineseme v Hustopečském magazínu č. 252, vychází v pátek 4.4.2014.
(Text a foto: Jana Langová)
[caption id="attachment_10649" align="alignnone" width="463"]

[caption id="attachment_10650" align="alignnone" width="700"]
