Restaurace připravují menu na slavnosti mandloní. Jaká?

23. 3. 2015 · 1 minuta čtení · 4 fotografie
Slavnosti mandloní a vína se kvapem blíží. Letos připadnou oslavy dvou symbolů města na sobotu 28. března 2015. Na své si přijdou milovníci krásné jarní přírody, zábavných vystoupení, ale hlavně milovníci dobrého jídla a pití.
Vybrané hustopečské restaurace budou v týdnu od 23.3. do 29.3.2015 nabízet speciální mandlové menu. Ochutnat a ohodnotit ho bude možné v restauracích Pedros, Rustikal, U Halmů, Formanka a Zátiší nebo v hotelu Vinopa a Centro.
Některé z nich už zveřejnily letošní mandlové menu. Tady jsou.
-jal-
FORMANKA

HOTEL VINOPA

HOTEL CENTRO

RESTAURACE DON PEDROS
Hlavní chod:
Krůtí prsíčko s vinnou omáčkou a opečenými mandlemi, domácí pečené brambory
Dezert:
Čokoládové kuličky s mandlemi

 
odebírejte přes RSS