Uzavírky v době konání Burčákových slavností

26. 9. 2022 · 1 minuta čtení
Vážení spoluobčané,

ve dnech 29. 9.–1. 10. 2022 se uskuteční na Dukelském náměstí a v přilehlých ulicích BURČÁKOVÉ SLAVNOSTI. Tyto slavnosti znamenají významný zásah do života v našem městě. Přinesou vyloučení provozu a určitá omezení pro obyvatele bydlící v okolí náměstí i pro firmy, které zde podnikají. 

  • Na příjezdových cestách na Dukelské nám. budou instalovány historické vstupní brány, a to od pondělí 26. 9. v ulicích Mrštíkova a Smetanova, od úterý 27. 9. v ulici Husova a od čtvrtka 29. 9. u prodejny zdravé výživy.

  • Od čtvrtka 29. 9. od 8.00 hodin do pondělí 3. 10. do 10.00 hodin bude uzavřeno velké parkoviště na Dukelském náměstí a od pátku 30. 9. od 6.00 do neděle 2. 10. do 20.00 bude uzavřeno parkoviště pod starou poštou.

  • Od pátku 30. 9. od 6.00 hodin do neděle 2. 10. do 6.00 hodin bude uzavřen vjezd na Dukelské náměstí od restaurace U Špagáta a od hasičů a budou uzavřeny ulice Mrštíkova, Smetanova a Husova.

Z toho plyne, že bude omezeno zásobování provozoven a obchodů v těchto ulicích. Prosíme Vás proto, abyste zásobování svých firem zajistili ve dnech, kdy bude vjezd na náměstí možný, a neparkovali v tuto dobu se svými vozy v těchto lokalitách.

V době programu Burčákových slavností bude vstup na Dukelské náměstí možný pouze s platnou vstupenkou. Obyvatelé Dukelského náměstí, Mrštíkovy, Kosmákovy a Smetanovy ulice budou mít na náměstí vstup volný po předložení občanského průkazu. Nájemníci obytných domů v těchto ulicích si mohou vyzvednout vstupenku po předložení nájemní smlouvy v Turistickém informačním centru, které sídlí v budově kina, a to od pondělí 27. 9.

Pro pracovníky, kteří budou v provozovnách na Dukelském náměstí, mohou vedoucí prodejen taktéž vyzvednout vstupenky v Turistickém informačním centru.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na příjemně strávený víkend.

Jana Hrádková,
Marketing a kultura města Hustopeče

 

odebírejte přes RSS