Koncert Sáry Kopřivové zaplnil kinokavárnu

13. 3. 2023 · 1 minuta čtení · 4 fotografie · 1 video
Téma Kultura
Hudební NeMalé pátky v hustopečském kině si získávají stále více příznivců. V pátek 10. března zaplněná kinokavárna podpořila mladou talentovanou zpěvačku ze sousedních Starovic, Sáru Kopřivovou. 


Sára je profesí učitelka v mateřské škole a současně dělá trenérku ve fitness centru. Je mistryní republiky v silovém trojboji a má spoustu dalších zájmů. „Já jsem odmala zvyklá dělat milion věcí, které mě baví, a všechny dělám naplno. Je to náročné fyzicky i psychicky, ale dá se to zvládnout. Mám skvělou rodinu a přítele, kteří mě podporují, tak si to užívám,“ prohlásila Sára.

Sára začala hrát na kytaru před pěti lety, když jí bylo patnáct. Nejdříve si zpívala jen doma pro sebe, ale byla i několikrát oslovena, aby zazpívala při akcích ve sklepích a kavárnách, což ji baví dodnes. Vlastní repertoár zatím nemá, soustředí se proto na současné populární písně, především zahraniční. Posluchače v kinokavárně potěšila i českými hity. Velký ohlas sklidila například svou interpretací skladby Čerešně, kterou proslavila Hana Hegerová. 

Pro Sáru bylo vystoupení v kinokavárně prvním před známým publikem a i když byla před vystoupením nervózní, zvládla koncert na výbornou a samu sebe utvrdila v tom, že by zpívání ráda posunula dál. „Mám toho v životě docela hodně a dosud jsem upřednostňovala jiné aktivity. Ale právě pro letošní rok jsem si dala takový cíl, že si natočím nějakou vlastní skladbu, skladby. Chci se na to více zaměřit, tak uvidíme, jak se zadaří,“ usmívá se sympatický hudebnice. -nov-

 

odebírejte přes RSS